”Being” och ”Winter”

När tankarna inte samsas eller ens tystnar om nätterna. Då vi inte ensamma kan härbärgera malandet, eller helt säkert avgöra kvaliteten av den frukt som föds ur polemiken. Då processen vilken du önskar vara skiljedomare åt, istället smygande placerar dig som både åklagare och advokat, då… Då fingrarna krampar för att de inte förmå skriva av i den takt som nya tankar föds…då. Då kan det vara skönt att med hjälp av bild och ton konservera livsödena, för att erövra nya perspektiv.

(Part 1. ”Being”. Photos: Michael Högberg. Piano first part: Michael Högberg. Text: Alan Watts)

(Part 2. ”Winter”.  A man walking the streets of Malmö, as well as a trip of his own existence, a winterday in 2014. Seeking or haunted by both light and dark. struggling with beeing ”Here/Här”. He tries to convince himself that he longs for spring. Photos and piano: Michael Högberg)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>